Oulun Työväen Pursiseuran sääntömääräinen vuosikokous joudutaan siirtämään ja pidetään torstaina, 08.04.2020, klo 18:00 Seelarissa.

Mikäli epidemiatilanteesta johtuvat rajoitukset tuolloin sen sallivat pidetään kokous tavallisena kokouksena.

Jos nykyiset rajoitukset silti vielä jatkuvat huhtikuussa joudutaan kokous pitämään osin virtuaalisesti ja osin paikalla ollen. Tällöin kokoukseen voi Seelarissa osallistua vain kymmenen henkilöä ja poikkeamislain mukaisesti voidaan äänestykset tarvittaessa tehdä valtakirjoja käyttämällä. Tällöin menetellään siten, että kokoukseen paikan päällä osallistuvat ilmoittautuvat kokoukseen ennakkoon ja muut voivat antaa heille valtakirjansa. Muut osallistuvat keskusteluun nettipalaverin avulla. Tarkemmat ohjeet tulevat myöhemmin.

Poikkeuslain mukainen virallinen este kokouksen siirtämiselle on tilinpäätöksen viivästyminen ja erityisjärjestelyille tarvittava valmisteluaika.

Ottaen huomioon seuralaisten ikärakenteen on hallitus todennut, että etäkokous ei ole meillä toimiva vaihtoehto kokouksen järjestämiselle. Mikäli tämä tilanne ei kuitenkaan toivomusten mukaisesti muutu joudutaan asia hoitamaan tällä poikkeuslain mukaisella tavalla.

Lisätietoja poikkeuslaista ja TUL:n ohjeista asialle löytyy seuraavasta linkistä.

Viite: https://tul.fi/oulu/seurojen-vuosikokousten-jarjestaminen-poikkeusaikana/

Jos kokouksen kutsumiselle tai järjestämiselle on este, yhdistyksen hallitus saa odottaa sen poistumista. Tämän jälkeen kokous kuitenkin tulisi pitää heti kun se voidaan jäsenten yhdenvertaisuuden toteuttavalla tavalla tehdä.

Hallitus seuraa tilannetta koko ajan ja tiedottaa asiaankuuluvalla tavalla. Varsinainen kokouskutsu ja kokouksen asiakirja-aineisto lähetetään myöhemmin.

OTPS Hallitus

psta: Jorma Lehtonen, Kommodori