Satama

Seuran satama-alue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Hietasaaren, Pajusaaren ja Pöllisaaren ympäristössä. Siellä jäsenten käytössä on 156 laituripaikkaa sekä telakointialue ja kaksi hallia talvisäilytystä varten. Pajusaaressa on viihtyisä oleskelu- ja leireilyalue grillikatoksineen.

Laituri- ja telakkapaikat

Vartiovuorot Kesälle 2019

Vartiovuorot Kesälle 2019 OTPS ry PVM NIMI PVM NIMI 1.5.2019 KARPPINEN SAMPO 22.7.2019 TIMONEN HEIKKI 2.5.2019 Satamakapt 23.7.2019 TOMBERG JUSSI 3.5.2019 KAUPPINEN JOUKO 24.7.2019 HEIKKINEN [...]

VARTIOVUOROT

VARTIOVUOROJEN MÄÄRÄYTYMINEN OTPS:N TELAKKA-ALUEELLA   Vartiovuorot alkavat 01.05. ja päättyvät 15.10 VARTIOVUOROJEN MÄÄRÄYTYMISPERUSTE Yksi vartiovuoro / vene tai laite Yksi vene tai joku muu laite [...]

SÄHKÖN KÄYTTÖ TELAKKA-ALUEELLA

OHJEET SÄHKÖN KÄYTÖSTÄ TELAKKA-ALUEELLA OHJEET SÄHKÖN KÄYTÖSTÄ TELAKKA-ALUEELLA Telakka-alueen sähköpisteet on tarkoitettu vain tilapäiseen käyttöön, niitä ei riitä kaikille pitkäaikaiseen käyttöön. Laiturisähkön käytössä on noudatettava huolellisuutta [...]

HINNASTO 2019

HINNASTO 2019  HINNASTO 2019 Perustuu Syyskokouksessa 15.11.2018 hyväksyttyyn talousarvioon 2019  Telakointi                                                                    Peruste: Veneen tai oman ”hallirakenteen” pituus x leveys = m2Hinta pyöristettynä täysille euroille.Kentällä talvi 6 €/m2Kentällä kesä [...]

Venepaikkasäännöt

Venepaikkasäännöt On huomioitava, että tämä on yhteisöllistä toimintaa ja jokainen venepaikan haltija on tasapuolisesti velvollinen hoitamaan vartiovuoronsa,  osallistumaan seuran talkoisiin sekä muihin alla mainittuihin velvollisuuksiin. [...]

Mikäli lomake ei aukea voit avata lomakkeen alla olevasta linkistä uuteen ikkunaan.

Linkki lomakkeeseen

Telakointisopimukseen telakka-alueella sisältyy venepukin tai satamatrailerin säilytyspaikka kesäaikaan. Lisäksi talvella veneen, venepukin/satamatrailerin ja apuveneen säilytys.
Normaali akkujen lataus ja lyhytaikainen sähkön käyttö sisältyvät laituri/telakointisopimukseen. Ylimääräisestä ja pidempiaikaisesta sähkön käytöstä sekä muista kentällä säilytettävistä tarvikkeista, mitkä eivät liity telakointiin, on aina sovittava erikseen satamakapteenin kanssa.

Laiturisähkön käytössä on noudatettava huolellisuutta ja varovaisuutta. Käytettyjen kaapeleiden, johtojen ja jakorasioiden on oltava ehjiä ja ulkokäyttöön hyväksyttyjä. Maasähköjärjestelmissä on oltava vikavirtasuojat. Veneen ollessa miehittämättä 230V sähkölaitteista vain akkulaturi saa olla käytössä. Siis esimerkiksi sähkölämmitintä ei saa jättää puhaltamaan veneeltä poistuttaessa, jääkaapin tms. on käytettävä akulta tulevaa 12/24V jne. Poikkeuksena pumput veneen ollessa uppoamisvaarassa, jolloin venettä tulee valvoa lähtökohtaisesti itse. Ohjeidenvastainen sähkönkäyttö keskeytetään ilman ennakkovaroitusta.
Septilaiturissa oleva tyhjennyspumppu on jäsenten käytettävissä. Käyttäessäsi tyhjennyspumppua seuraa suojakaapin kyljessä olevia ohjeita. Muista huuhdella laite imemällä lopuksi hetken aikaa merivettä pumppuun. Laitteen käyttö muuhun kuin septitankin tyhjennykseen (esim. pilssivesien poistoon) on ehdottomasti kiellettyä! Septilaituriin saa kiinnittyä vain tyhjennyspumpun käytön ajaksi, jotta muutkin pääsevät pumpulle ilman turhaa odottelua.

Kaikki roskaaminen alueella on kielletty. Alueella on merkityt paikat erilaisten jätteiden keräämistä varten. Jätesäiliöt ovat tarkoitettu ainoastaan sopimuksen tehneiden veneilijöiden käyttöön. Kotitalousjätteiden tai muualta tuodun jätteen laittaminen säiliöihin tai tuominen alueelle on kielletty.
Noudata jätehuoltopaikoilla olevia ohjeita! Kaikki vaaralliset jätteet tulee veneenomistajan itse toimittaa Oulun kaupungin jätehuoltopisteisiin.

Sopimuksen allekirjoittanut jäsen sitoutuu huolehtimaan venepaikkansa aisojen nostamisesta syksyllä ennen jäiden tuloa. Nostamatta jättämisestä peritään 35 €:n sakkomaksu.
Asuntovaunun säilytyksestä sovitaan aina (erikseen) satamakapteenin kanssa. Lyhytaikainen asuntovaunun säilytys maksaa 10 e /viikonloppu.

Vierassatama